Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/31/221231/stylinghomes.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/31/221231/stylinghomes.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Omdömen från våra tidigare kunder | Styling Homes by Ann Blanchester

Tidigare homestaging-kunder har sagt

Jag kan inte sluta le :)

Det är ju helt makalöst, kan absolut inte tro att det är samma lägenhet, helt otroligt! Ann du är verkligen en trollkarl :) Joe Labero släng dig i väggen!

Fredrik L

Bäst på homestyling!

Fick tips om Ann Blanchester och hennes firma Styling Homes. Ann kom till oss inför försäljning av vår stora Östermalmsvåning. Idéerna kommer blixtsnabbt och hon har kreativa lösningar på allt. Ann Blanchester är unik och är helt enkelt världsbäst på styling!

Nöjd K

Bättre än vanlig styling!

Vi behövde hjälp att sälja vår 2:a på Fridhemsplan och fick tips om Styling Homes. Lägenheten blev fantastiskt fin, över förväntan, och budgivningen gick i taket. T o m mäklaren var förvånad! Kan varmt rekommendera detta företag.

Maria S

Helnöjd kund

Mycket väl utfört arbete, dessutom väl genomtänkta egna initiativ utöver det vanliga. Resultatet vid försäljning blev långt bättre än då lägenheten visades omöblerad.

Anthony S

En rörig lägenhet blev större, öppnare och mycket mer praktisk. Mycket flyttades runt i lägenheten, som jag haft i olika rum, som passade så himla bra ihop, att man inte ser och tänker på det själv. Jag kommer att anlita Styling Homes i mitt nya hem, för varför bara göra fint när man skall flytta ut,varför inte göra minst lika fint när man skall flytta in!

June K

Det fina med Anns sätt att arbeta var att hon genom att ställa frågor klurade ut vad mina vaga önskemål var och sedan satte igång att förverkliga dem på det mest överraskande, underbara sätt

Åke L

Den ganska mörka lägenheten förvandlades och blev ljus och fräsch. Förändringen var nästan otrolig och vi fick mer för tvåan vid försäljningen än vi vågat hoppas. Strålande! Stilsäkert! Smakfullt! Dessutom är Ann alltid lika glad, serviceminded, vänlig och trevlig att samarbeta med. Styling Home kan varmt rekommenderas.

Anders & Ann

Ann inreder med säker smak och känsla!

Hon har förvandlat olika bostäder till trivsamma hem där man vill bo. Som fastighetsmäklare uppskattar jag speciellt att hon använder sig av en högst personlig stil som går hem – bland annat så är hon duktig på att använda kunders befintliga ting och komplettera med sina egna. Dessutom är hon snabb och effektiv!

Susanne J

Ann fick uppdraget att styla en våning med äldre stil och inredning inför en försäljning. Med befintliga möbler (där det rensades en hel del) och möbler som Ann tog till våningen blev det som ett helt nytt hem. Ann har en fantastisk känsla för färg, form, personlighet och att skapa en underbar hemkänsla. Allt gick dessutom väldigt snabbt. Jag rekommenderar verkligen Styling Homes!

Anette L

Ann har ett otroligt engagemang och en känsla för styling med enkla medel. Vi skulle sälja vårat hus på 230 m2 där vi hade bott i ganska många år vilket innebär att man samlar på sig mycket saker. Ann hjälpte oss med att både rensa ut och att få ett helt annat intryck av huset genom att i huvudsak använda det som vi redan hade men på ett helt annat sätt. När vi sedan kompletterade med accenter ifrån Styling Home blev det perfekt! Anne var också ett stort stöd under processen från visning till själva avtalsskrivandet. Tack Anne för ett fantastiskt väl genomfört arbete.

Ulrika L

Med mycket god smak…

…och känsla för stil genomför Ann sin styling på ett engagerat och effektivt sätt. Hon får fram karaktären hos ett hem och är ett gott stöd för sina kunder genom hela processen. Som fastighetsmäklare kan vi verkligen rekommendera hennes tjänster inför en förestående försäljning.

Lotta & T.

Glädje och engagemang!

Vi anlitade Ann för att hjälpa oss vid uppstarten av vår vintagebutik på söder. Ann är en härlig inspirationskälla, full av idéer och bra lösningar. Skönt att få hjälp av en engagerad och professionell person och få till det där sista som behövdes i butiken. Vi kan varmt rekommendera Ann!

Företag